2013. január 13., vasárnap

Méregtelenítés a természet erejével


Méregtelenítés


A havonta legalább egyszer megtartott méregtelenítő kúrák és méregtelenítő tapaszok segítségével kitisztítható a szervezetben korábban lerakódott salakanyag.

Emellett számtalan, a nyirokrendszer helyes működését elősegítő, s a szervezet oxigénellátását javító masszírozó gép van forgalomban, melyek megfelelő ideig történő használatával legyőzhető a cellulit.

Az életmód váltást követően kiegészítő kezelésként alkalmazható bőrfeszesítő krém.
Mivel a cellulit már a 20-30 éves korosztály tagjainak is mintegy felét érinti, s ötven éven túl csupán a nők tíz százaléka nem ismeri a narancsbőrt okozta szépséghibát, érdemes minél hamarabb áttérni a helyes életmódra.
A káros szenvedélyektől mentes élet segíthet megőrizni a bőr fiatalságát és szépségét.

Zöldmező varázsfű teakeverék


Minap találtam rá erre a nagyszerű teakeverékre. Összetételét tekintve : búzafű, zöldárpa,lucerna és borsmenta keverékéből áll. Íze kellemes a bormenta erőteljes zamata érezhető leginkább. Fogyasztását nyugodtan ajánlhatom mindenfajta édesítőszer és cukor nélkül is. Néhány szó a teában lévő növények hatásáról.

Búzafű:

A búzafű egyszerre méregtelenít és a táplálkozási hiányosságok pótlásával növeli az energiaszintünket. Frissítőként és fiatalítóként egyaránt használható , mivel nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat , nyomelemeket és enzimeket. Csaknem annyi vitamin van benne , mint a citrusfélékben , kiemelkedően A-vitamin forrás, de jelentős a B-és E-vitamin tartalmi si . Erőteljesen lúgosító hatású, kimagasló kalcium , magnézium , és kálium tartalma van. 17 féle aminósav található meg benne , ebből 8 olyan , amelyet a szervezet nem képes önmaga előállítani. Enzimtartalma szinte egyedülálló, rendkívül sok benne a zsírbontó, a fehérje-és keményítő-emésztést elősegítő, illetve a szívizomszöveteket karbantartó enzim , valamint a sejtek öregedését lassító, szervezetünket a sugárzásoktól védő , gyulladáscsökkentő szuperoxid enzim.


Zöldárpa:

Jótékonyan hat a hasnyálmirigyre, a cukorbetegségre, lúgosítja a szervezetet, leköti a felesleges gyomorsavat. Hatóanyagai : a Béta-karotin, B1-B2-B6-C-E-H-vitamin, folsav, panthoténsav,nikotinsav,kálium,kalcium,magnézium ,vas,réz,cink,növényifehérje és klorofill. Enyhíti az allergiás tüneteket és csökkenti a fogszuvasodást.

Lucerna:

Hatása hasonló hatással rendelkezik mint a zöldárpa.



Az árát tekintve nem tartozik a drága gyógynövények kategóriájába . Csomagolása filteres és 20 Db található egy csomagban. Ezek egyenként 3-grammosak . A filtereket használat után kicsomagolhatjuk és a gyógynövényeket salátákra szórhatjuk vagy önmagukban fogyaszthatjuk így semmi nem vész kárba.

Minél több rostot

Az egészséges táplálkozás alapjául szolgáló gabonafélék csoportjából elsősorbban a teljes őrlésű lisztből készült kenyér-, péksütemény és tésztafélék jöhetnek szóba , ám a mennyiségre mindenképpen ügyelni kell. A különféle gabonamagvak kalóriaértéke között nincs lényeges különbség , a teljes őrlésű lisztből előállított kenyérfélék energiatartalma azonban kisebb ( átlagosan 200 kcal/100g, mint a fehér kenyereké ( 250-260 kcal/100g) . Jó tudni , hogy az élelmi rostban gazdag őrlésű gabonafélék élelmi rostban gazdag táplálék elfogyasztása után később jelentkezik az éhség, mint a rostszegény étel után .

Fogyókúrázóknak ill. szervezetüket méregteleníteni vágyóknak ajánlom a Bűzafüvet . Ez kapható kapszula és folyékony formában is . Árban nagyjából nem sok az eltérés viszont hatását tekintve talán a folyékony változat az erősebb.



Búzafű kapszula

Az örök fiatalság elérhető forrása.

A durumbúzafű titka: A nyomelemek és enzimek tucatjait, a vitaminok és az ásványi anyagok teljes skáláját tartalmazza, klorofill tartalma szinte egyedülálló.



Azoknak akik krónikus kimerültségben szenvednek, fáradtnak, levertnek érzik magukat. Akik nem akarják elfogadni, hogy életmódjuk, táplálkozási szokásaik révén kellemetlen testszaggal, rossz közérzettel éljenek. Akiknek gyulladásos, vagy fekélyes megbetegedés nehezíti életét. A búzafű egyik legfőbb hatóanyaga a klorofill, mely méregtelenít, regenerál, véd a környezeti ártalmak, a rákkeltő anyagok ellen. Lassítja az öregedést, valósággal megfiatalít.

Nettó tömeg. 33 g, 110 db
Összetevők: durumbúzafű por (66%), zselatin kapszula. -->

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése