Hozzávalók :
1 rész fahéj
(1/2 vagy 1 teáskanál)
2 rész
feldolgozatlan, nem kezelt (legjobb a házi) méz (1 vagy 2 teáskanál)
1 csésze víz
A vizet
forraljuk fel, öntsük a fahéjra és takarjuk le.
Hagyjuk állni
30 percig, hogy hűljön.
Ezután adjuk
hozzá a mézet. Soha ne tegyük a mézet a forró italba,
mert a meleg
elpusztítja a méz hatóanyagait.
Az ital felét
lefekvés előtt igyuk meg, a másik felét takarjuk le és
tegyük
hűtőbe.
Az eltett
italt reggel igyuk meg hidegen vagy szobahőmérsékleten.
Ne melegítsük újra!
Ne adjunk
mást ehhez a recepthez, citromot se!
Nem kell
napközben többet inni, mert hatását este és üres gyomorra fejti ki.
A méz és
fahéj keveréknek tisztító hatása van, megöli a baktériumokat,
parazitákat,
mérgező anyagokat.
Hatását
elsőként a teljes kitisztításban fejti ki, majd jön a fogyasztás.
Egyes
esetekben a tisztításnak a méreg távozásával lehetnek következményei, ilyenkor
vegyük vissza az adagot (méz-fahéj) vagy tartsunk szünetet.
A legtöbb
embernél működik.
Centimétereket
fogyaszt, mielőtt még kg-ban észrevehető lenne.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése